lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Outous 5: Oman elämän projektit

Outouksien listaaminen on päässyt unohtumaan. Siitä ei siis ole kyse, etteikö minusta niitä löytyisi. Outous numero viisi liittyy läheisesti myös blogiini, jota voidaan katsella projektina, vaikka sillä ei ole loppua tiedossa. Jossakin projektin perusmääritelmässä mainitaan, että sellainen, ei-arkipäiväinen toiminta on projekti, jolla on selkeä aloitus ja lopetus. Projektilla täytyy olla myös päämäärä. Katsohan lisää asiheesta täältä.

Oman elämän projekteja on tietenkin kaikilla. Kohdallani ne tekee oudoksi se, että monet niistä ovat muuttuneet tai uhkaavat kovasti muuttua ikuisuusprojekteiksi. Niitä ovat esimerkiksi blogissani olevat draftit eli kesken jääneet kirjoitukset. Myös tämänhetkinen opiskelu uhkasi jäädä sellaiseksi projektiksi. Vaikuttakin siltä, että omat projektini tarvitsivat lisää väkeä. Puutarha-projektiin voisin palkata projektisuunnittelijan, Ikkunanpesu-projekti kaipaisi paria työmyyrää ja työhuoneeseen voisin ottaa arkistoassistentin.

Oman eleämän projekteja on varmasti kaikilla, mutta minulla on niitä selvästi liikaa. Bisnes vaikuttaa huonosti hoidetulta ja toimitusajat ovatkin venyneet merkittävästi. Opiskeluprojektin kohtalosta tiedotan muutaman viikon päästä tarkemmin. Tarjolla voi olla kahvia ja pakastekakkua, sillä olemme toistaiseksi lopettaneet Leipomus-projektien vastaanottamisen.

Nyt täytyy siirtyä toisen projektin kimppuun. Joitakin ikuisuusprojekteja voi muuten kutsua harrastuksiksi...

Ei kommentteja: