sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Rakas Joulupukki...

En ole tänä(kään) vuonna ollut kovin kiltti, joten minulle ei taida olla paketteja tulossa. Toivottavasti tontut ovat kuitenkin Sinulle kertoneet, että eilen siivosin koko päivän. Siksi rohkenen esittää yhden joululahjatoivomuksen: lähettäisitkö meille kaikille tamperelaisille lunta. Mieluummin ennakkoon ja kerralla ison kasan, sitä kun Teillä siellä Korvatunturilla kuuluu olevan. On Sinunkin sitten mukavampi ajella jouluaattona sillä reelläsi, eikä Petterikään väsy, kun reki luistaa kunnolla.

Itse ajattelin hankkia itselleni joululahjaksi uuden tietokoneen. Muuten pyytäisin sitä Sinulta lahjaksi, mutta valitettavasti en luota tonttujesi ammattitaitoon sen kokoamisessa. On myös muistettava, että odottamalla vielä hetken, saa hieman paremman samalla rahalla...

Vasemman puoleiselle naapurilleni toivoisin joululahjaksi mahdollisimman monenlaisia vieroitustuotteita, jotta hän lopettaisi savustamiseni. Toiselle puolelle voisit käydä tuomassa tv-konsolin ja kasan ajanvietteeksi sopivia pelejä. Merkillä ja mallilla ei ole niin suurta merkitystä, kunhan sopivat varttuneemmalle väelle. Siellä on mielekäs tekeminen vähissä.

Ystäville ja tutuille voisit viedä minulta paljon terveisiä. Mielessä ovat, vaikka soittelut ja kirjoittelut ovat jääneet vähiin.

Hyvää joulun odotusta ja ensimmäistä adventtia!
Sanna

Ei kommentteja: