keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Kyllä Kummolaa nyt viiksettää

Harvoin sattuu sellaista, että uutinen Suomen jääkiekkomaajoukkueen uudesta päävalmentajasta jää toiseksi illan urheilu-uutisissa. Ei jääkiekkojoukkueelle sentään jatkuvasti uutta päämiestä nimitellä. Joka tapauksessa Suomi-Armenia -jalkapallomatsi meni tänään etusijalle Urkkaruudussa.

Oli muuten varsin jännitävä peli, joku saattaisi jopa sanoa, että uskomatonta ryssimistä, mutta tulos onneksi ratkaisee. 1-0 on yhtä hyvä tulos kuin 5-0, ainakin pisteiden näkökulmasta. Finnair Stadiumilla saattoi olla hieman viileä seurata peliä, mutta sää ei näyttänyt tv:stä tarkasteltuna yhtä lumiräntäiseltä kuin Tampereella.

Mistäpä Kiekko-Kummola olisi tuon arvannut, että samalle illalle sattuu muutakin uutisen aihetta, kun hän tiedottaa valmentajavalinnasta. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka häntä viiksettää. Se toinen on se, että typerät toimittajat olivat etukäteen arvanneet, kenet valitaan. Toimittajat kertoivat asiasta kaikelle kansalle jo hyvissä ajoin ja pilasivat näin Kalen yllärin. Valinta kohdistui siis kanadan leijona Doug Sheddeniin.

Katsomalla tiedotustilaisuutta Ylen www-sivuilta, pääset selville siitä, mitä tarkoitan sillä, että Kummolaa viiksettää: http://www.yle.fi/urheilu/mediasali/video/id56964.html.

Ei kommentteja: