lauantaina, marraskuuta 18, 2006

Sellainen päivä kruunaa Sellaisen viikon

Leena kirjoitti maanantaina Sellaisesta päivästä. Tänään sitten kohtasin sen. Kohtaaminen ei ollut mukava. Ikävintä on se, että se sattui juuri lauantaiksi. Jos aikoo kohdata Sellaisen päivän, suosittelen tekemään sen maanantaina tai jonakin muuna työpäivänä.

Tämä Sellainen päivä on vasta alussa. Se tuli kruunatakseen Sellaisen viikon (katso edellinen kommentti). Sellaiseen viikkoon kuuluu se, että useampi kuin yksi ihminen on jostakin kumman syystä saanut aiheen kysyä: oletko stressaantunut.

Tämä Sellainen päivä alkoi kahvipaketista, joka oli tyhjä. Myös leipäpussi oli poistunut. Tunnustan julkisesti olevani aamukahvista riippuvainen. Onneksi hätätilanne ei ollut vielä kovin paha, sillä olin joka tapauksessa menossa töihin tekemään kaikkia Sellaisen viikon aikana rästiin jääneitä asioita. Ajattelin juovani aamukahvit rattoisasti työpaikalla. Kahvikupin kuva silmissäni ajelin kaupungin läpi. Parkkeerattuani auton ryhdyin kaivamaan avaimia esille. Niitä ei löytynyt. Ei tietenkään, koska olin tarvinnut illalla samassa nipussa olevaa muistitikkua, joka siis oli kotona kiinni tietokoneessa.

Se siitä, odottakoot työasiat maanantaita. Ajelin kauppaan ostamaan kahvia. Siellä oli kummallinen väenpaljous. Hullut ihmiset, lähtevät vapaaehtoisesti kauppaan kello yhdeksältä lauantaiaamuna. Ilmeisesti on aika joululahjaostosten, vaikka lämpömittari näyttää +6 astetta. Sain kaipaamani kahvipaketin ja ajelin takaisin kotiin. Vasta k0lme tuntia pystyasennossa. Kohta voin herätä, kunhan kahvi on valmista.

(Lisätty myöhemmin: jäi kirjoittamatta, kuinka ko. reisuulla kauppaan muuttanut lintu roiskaisi ulosteensa noin viiden sentin päähän kädestäni. Tällainen tapaus kuuluu kuitenkin Tavalliseen päivään. Sellaiseen päivään olisi kuulunut se, että shit happens eli osuu ja uppoo.)

Ei kommentteja: